Mijatović: Nama ne treba Gvardiola već Savo Milošević

Legendarni fudbaler Partizana, Reala i reprezentacije Predrag Mijatović istakao je da mu je jako drago što se posle toliko godina vratio u svoj klub.

Na konferenciji za medijie pričao je o raznim temama, između ostalog o navijačijama i treneru Partizana…..

– Koristim ovo pitanje da još jednom dam apel da su se navijači vratili. Ne samo da su se vratili, već i da navijaju kao nikad do sada. Da otac odvede sina i da vrišti i navija kao nikad. To je jedini recept da i mi bolje radimo, kako Rasim u poslovnom, tako Danko i ja u sportskom. Sportski deo je najgledaniji. Ljudi gledaju utakmicu i to je slika nas u klubu – rekao je Mijatović i nastavio o Miloševiću:

– Koristim ovo pitanje da pošaljem poruku, a razgovarali smo i Danko i ja sa Savom, koji ima apsolutnu podršku. I da nije on trener, ja bih ga doveo u ovakvoj situaciji, jer nam sada ne treba Gvardiola, već Savo Milošević. Ne treba nam generalni direktor, nego Danko, koji zna svoju kuću. Poruka i igračima sa kojima ćemo pričati, koje ćemo i upoznati, mi možemo oprostiti promašenu šansu, promašen gol, penal, ali šta ne možemo, to je profesionalizam, zalaganje, žrtvovanje i davanje svega što možeš. Ako je rival bolji, šta ćeš. Neprofesionalizam, nonšalantnost, to nećemo praštati – zaključio je Mijatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dobre vesti za navijače Zvezde: Poznato stanje povrede Bolomboja

Danas su stgile dobre vesti za trener i navijače Crvene zvezde. Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj zadobio je juče povredu...

POVEZANE OBJAVE