“Partizanov brod mora da plovi, a on sada nema ništa, pa moramo da veslamo”

Na stadionu Partizana održana je konferencija za medije povodom predstavljanja novog rukovodstva crno-belih.

Medijima se predstavili Predrag Mijatović i Danko Lazović u društvu predsednika Rasima Ljajića. Na konferenciji se govorolo o raznim temama, a Mijatović je izneo ideju novog Partizana….

Sedam titula Zvezde zaredom, nas nema nigde. I naravno da se nasloniš i čuješ huk Lige šampiona. Naravno da je muka. Mi moramo da sredimo našu kuću i da nas ne interesuje šta radi komšija i kakva mu je fasada. Ne znamo da li ćemo da je očistimo, ali da li ćemo kupiti sve preparate, hoćemo. Ne možemo kuću očistiti sami, trebaju nam ljudi, oni nam trebaju. Kad je zajedništvo u pitanju, u timskom sportu možemo da veslamo zajedno. Naš brod mora da plovi, a on sad nema ništa, nema jedra ni motore, pa moramo da veslamo. To je naša ideja.

Nakon konferencije, novoj upravi stigle su čestitke iz JSD Partizan.

-Čestitke rukovodiocima privremenog organaFKPartizan Rasimu Ljajiću, Predragu Mijatoviću i Danku Lazoviću na imenovanju i hrabrosti da se uhvate u koštac sa nagomilanim problemima našeg fudbalskog kluba! Konačno smo opet jedna porodica. Očekujte veliku podršku od JSDP, stoji u objavi JSD Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Moćne reći Mijatovića: Danko Lazović je jedno 50 puta veći Partizanovac od mene

Predsednik fudbalskog kluba Partizan, Rasim Ljajić rekao je da je legendarni Predrag Mijatović brend Partizana. Ljajić je zadovoljan dolaskom ova...

POVEZANE OBJAVE