ZVEZDA DOBILA GOLMANA ZA BUDUĆNOST: Uz rame Mileta Svilara!

Omladinci Crvene zvezde došli su danas do prvog boda u omladinskoj Ligi šampiona, pošto su remizirali sa Monakom u gostima (1-1).

Bod je u velikoj meri osvojen i zaslugom Save Radanovića, golmana koji je dobio šansu sa samo 15 godina i opravdao je.

On je na taj način postao drugi najmlađi naš debitant u ovom takmičenju, pa je tako stao uz rame kolegi po poziciji Miletu Svilaru, koji je bio svojevremeno na debiju stariji samo četiri dana nego što je danas Radanović.

O njemu je nakon utakmice govorio trener Nenad Milijaš, koji je otkrio kako je došlo do toga da stane na gol.

Savo Radanović je dobio priliku, usled poziva našeg golmana iz prethodnih utakmica (Vuk Draškić) na meč seniora, što je ogroman uspeh za Crvenu zvezdu kao klub. Savo je iskoristio priliku, te je ovu utakmicu branio zaista perfektno. Nije lako u tim godinama igrati na ovom nivou, ali na njemu je da na tome uči, i Savo je danas pružio ono što smo od njega i očekivali. Pomagao je puno defanzivnoj liniji, a i oni su njemu, te smo na ovom meču zaista bili pravi tim. Uvek će se istaći neki pojedinac, ali mi smo pre svega danas bili kvalitetna grupa, rekao je Milijaš o mladom čuvaru mreže.

Trener Zvezdinih nada zadovoljan je nakon remija.

Čestitam svim igračima na odigranoj utakmici, dali su sve od sebe, te sad idemo zadovoljni kući. Imali smo nekoliko prilika na kraju gde smo mogli da damo gol, ali smo isto tako mogli i da primimo. Bolji smo iz utakmice u utakmicu, uzimajući u obzir da smo dosta mlađi od drugih ekipa u Ligi šampiona, sve u svemu, mislim da smo odigrali jednu vrhunsku utakmicu. Ovo je velika škola, koja zaista mnogo znači našim igračima za dalji rast i razvoj njihovih karijera. Lepo je igrati u ovakvim uslovima, protiv jakog protivnika, nemate priliku svaki dan za tako nešto, ali svaka čast igračima na pruženoj igri, izjavio je Milijaš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dvojica fudbalera vežu Monako i Crvenu zvezdu

Danas se u 3. kolu Lige šampiona u Monte Karlu sastaju Monako i Crvena zvezda. Za klub koji nastupa...

POVEZANE OBJAVE