LŠ: Zvezda ponovo pravila neverovatne greške, Monako ubedljiv (VIDEO)

Crvena zvezda poražena je i u 3. kolu Lige šampiona pošto je bolji bio Monako na stadionu Luj II sa 5:1.

Meč je počeo sa velikom prilikom za Monako posle greške odbrane Crvene zvezde, ali srećom po Beograđane nisu odmah primili gol posle nekoliko minuta igre.

Veliki peh je zadesio Beograđane pošto je Duarte izašao posle samo nekoliko minuta i povrede zadnje lože.

Zvezda je solidno igrala u polju i imala je nekoliko polu prilika i dva kornera u uvodnim minutima. Kada je delovalo da je igra pod kontrolom, Monako je postigao gol preko Minamina. Japanac je neobjašnjivo ostao sam zbog loše ofsajd zamke Silasa i domaći su poveli u 22. minutu.

Ipak, vrlo brzo stiglo je izjednačenje. Endiaje je iskoristio kiks odbrane Monaka i iznudio penal. Sam je i izveo kazneni udarac i bilo je 1:1.

U tom trenutku Zvezda je bila bolji tim i mogla je i do vođstva u finišu kada nemački sudija nije želeo da gleda snimak pošto je Olajinka zgažen u kaznenom prostoru za novi penal. A onda, kao “šlag na tortu” loših vesti, Zvezda je primila gol u poslednjim sekundama nadoknade prvog poluvremena pošto je Embolo iskoristio dodavanje Spajića za 2:1.

U drugom poluvremenu Monako je bio jedini tim na terenu. Singo je u 53. minutu pravom bombm postigao treći gol za domaće i tu je bilo jasno da je meč rešen.

Dmaći su brzo postigli i novi gol, ali je Embolo srećom igrao rukom pa je on poništen, ali nije desetak minuta kasnije kada je usledio novi kiks Elšnika pa Rodića pa je Minamino postigao i četvrti gol.

Posle toga meč se primirio, a Zvezda je završila utakmicu sa 10 igrača pošto je 10 minuta pre kraja zbog povrede izašao Olajinka, a Milojević više nije imao prava na izmene.

I kada se mislilo da će meč završiti 4:1, Aklijuš je postigao peti gol u poslednjim sekundama nadoknade utakmice za konačnih 5:1.

Monako sad ima 7 bodova, dok je Zvezda bez bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Priključi se fudbalskoj euforiji – bonusi za najuzbudljivije utakmice!

Pred vama je prilika da zakoračite na teren najuzbudljivijih utakmica sa dodatnih 50€ u džepu! Svi igrači koji uplate depozit...

POVEZANE OBJAVE