Trener govorio o stanju Džanana Muse nakon povrede: Real bez dvojice igrača na Zvezdu

Košarkaši Real Madrida sutra od 20.45 dočekuju lidera Crvenu zvezdu u 5. kolu Evrolige.

Trener Madriđana Ćus Mateo izneo je očekivanja pred ovaj susret.

Raspored je takav kakav je. Ne procenjujem da li je pravi trenutak da nekoga ugostimo ili ne. Jednostavno moramo da ispoštujemo raspored. Moraćemo da igramo protiv svih i zahtevi su maksimalni. Moramo biti spremni za svakog rivala koji nam dođe. U ovom slučaju, to je ekipa koja se zasluženo nalazi na vrhu tabele, jer su u ovim kolima igrali izuzetno dobro i bilo ih je teško pobediti. Izgubili su samo jednu utakmicu, i to u produžetku, konstatovao je Mateo, pa dodao:

Imaju sjajne igrače i odličnog trenera. Njihov start me nije iznenadio, s obzirom na kvalitet igrača i činjenicu da su fizički vrlo snažni, dobro brane i imaju poene. Igraju odlično, zaključio je trener Reala.

Oba tima imaju problema sa povredama. Jedan od najboljih igrača Kraljevskog kluba Džanan Musa povredio se protiv Đirone, ali povreda nije toliko ozbiljna kao što je izgledalo.

Izašao je sa bolovima pre neki dan. Uvrnuo je zglob. Nije trenirao juče, ali danas je bio na treningu i dobro je, otkriva Mateo.

Ipak, na dvojicu igrača neće moći da računa.

Imamo dve različite povrede, videćemo kada ćemo biti sigurni da Garuba može ponovo da trenira. Ne žurimo, želimo da se potpuno oporavi. Felizova povreda je malo dugoročnija. Nadamo se da ćemo ga uskoro videti i imati ponovo s nama što pre. Moramo da se posvetimo dobroj preventivi. Oni koje imam su najbolji i pokušaćemo da odradimo dobar posao, rekao je Mateo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petrušev se oglasio nakon prelaska u Zvezdu

Srpski reprezentativac Filip Petrušev vratio se u Crvenu zvezdu, kao pozajmljeni košarkaš Olimpijakosa. Ubrzo nakon što je sve obelodanjeno,...

POVEZANE OBJAVE