LIGA ŠAMPIONA: Birmančević video moćan Siti, minimalac Intera, Rafinja koban po Bajern! (VIDEO)

Liga šampiona i mečevi trećeg kola kompletirani su večeras.

U derbiju runde, Barselona je bila ubedljiva na svom terenu protiv Bajerna sa 4:1. Koja početkom novembra dolazi u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi.

Flikov tim je počeo Furiozno protiv Bavaraca. Rafinja je već u 2. minutu doneo vođstvo na dodavanje Fermina Lopeza. Koji je izigrao odbranu gostiju. Novo uzbuđenje je viđeno već u 10. minutu, ali je Hariju Kejnu gol poništen zbog ofsajda. Kejn je novi gol postigao u 18. minutu, na dodavanje Gnabrija koji je priznat.

Lopez je u 36. minutu novom asistencijom, uposlio Levandovskog za 2:1. Opet nakon loše komunikacije defanzivaca Bajerna i golmana Nojera. Da bi na poluvremenu bilo 3:1 za Katalonce drugim golom Rafinje.

Brazilac je kompletirao het trik u drugom poluvremenu. U 56. minutu za 4:1.

Siti je bez problema slavio na Etihadu protiv praške Sparte sa 5:0.

Foden je u 3. minutu Građanima doneo prednost. Što je i ostalo do poluvremena uprkos dominaciji domaćih.

Akeu je odmah na početku drugog dela poništen gol zbog igranja rukom. Haland je potom definitivno povisio na 2:0 u 58. minutu. Džon Stons se nagradio za pobedonosni gol protiv Vulverhemptona. Postigao je večeras još jedan i to za 3:0 Građana protiv Čeha. Haland je povećao na 4:0 u 68. minutu uz drugu asistenciju Nunjesa. Da bi kasnije bilo 5:0 a precizan iz penala Nunjes da se nagradi za dve asistencije. I postavio konačan rezultat.

Veljko Birmančević je na ovom meču igrao do 74. minuta kao starter.

Inter je na gostovanju Jang Bojsu trijumfovao sa 1:0 kasnim golom.

Neroazuri nisu blistali za prvih 45. minuta u Švajcarskoj. Gde je viđeno čak četiri žuta kartona. Iako je tim Simonea Inzagija imao loptu u posedu, Jang Bojs je dominirao u šutevima 14-3.

Gosti iz Milana su nivelisali razliku u šutevima pa su trijumfovali. Golom Markusa Tirama u nadoknadi. A Marko Arnautović je početkom drugog dela promašio penal.

Dinamo iz Zagreba je upisao prvi trijumf protiv Salcburga na gostovanju. Golovima Kulenovića i Petkovića na asistencije Ristovskog. Lil je napravio skalp još jendog madridskog tima i sa 3:1 savladao u gostima Atletiko.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VIRTUS SLAVIO U ARENI: Obradović o faulu nad Lundbergom i povredi Karlika Džonsa

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana komentarisao je treći poraz u Evroligi protiv Virtusa u 5. kolu ove sezone. Timu iz...

POVEZANE OBJAVE