VIRTUS SLAVIO U ARENI: Obradović o faulu nad Lundbergom i povredi Karlika Džonsa

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana komentarisao je treći poraz u Evroligi protiv Virtusa u 5. kolu ove sezone.

Timu iz Bolonje, ovo je bila prva pobeda 70:69 u novoj sezoni elitnog takmičenja. Kojoj je kumovao odlični Vil Klajburn sa 27 poena i pobedonosnim košem.

Imali smo problem u skoku, s tim što je u prvoj četvrtini bilo sedam, pa smo u drugoj kontrolisali. Slažem se da je to bio problem. Radimo na tome i radićemo na tome. Postoji nešto što je važno, a to je da se pokaže želja da se uzme skok. Što se napada tiče, mislim da su bile neke sitauacije gde smo dobro odigrali, ali suština je da će ljudi pamtiti samo poslednji napad i odbranu. Hvala ovim ljudima na fantastičnoj atmosferi, rekao je Obradović.

Posebno se osvrnuo na mogući faul nad Lundbergom pred kraj:

Taj Vanjin šut je verovatno posledica toga što je pre toga ubacio šut. Nije toliko problem promašen šut nego što smo primili tri poena kasnije. Zadnji napad iz auta su bila dva kontakta nad Ifeom, prilično očigledna, šta da kažem dalje, rekao je trener crno-belih.

Koji je istakao da će Karlik Džons ići na snimanje zbog povrede. Partizan u subotu dočekuje Krku a potom i Monako.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EVROKUP: Cedevita se ne šali, Radonjić ubedljiv protiv “svojih” uz sjajno veče bivšeg igrača Partizana

Evrokup se nastavio ove večeri mečevima petog kola. Predstavnici ABA lige bili su polovični. Cedevita je u gostima savladala Aris 82:75...

POVEZANE OBJAVE