LIGA KONFERENCIJA: TSC opet bez gola, Legija naplatila greške odbrane (VIDEO)

Fudbaleri TSC upisali su i drugi poraz u Ligi konferencija. Pred svojom publikom, izgubili su od Legije iz Varšave sa 3:0. Prikazali slabije izdanje nego protiv Astane u prvoj rundi.

Poljska ekipa je povela u 12. minutu meča. Upisao se Kapustka. Kome je priznat pogodak nakon pregledanog VAR snimka. A Stevanović ispao u odbrani pa je to bilo mu lako da smesti loptu u mrežu. Poljaci su nastavili da diktiraju igru u prvom poluvremenu i stvaraju poluprilike od tog gola.

Milanu Radinu je šut u 27. minutu izblokirao defanzivac gostiju i upropastio potencijalno dobru šansu. Potom je kasnije i Banjac pogodio živi zid iz Slobodnjaka. Legija je posle prvog dela vodila sa 1:0 tim golom. Gde su dominirali po posedu a Topolčani nisu uputli nijedan šut u okvir gola.

Legija je odmah na startu drugog poluvremena uvećala vođstvo. Preko Lukinjasa u 47. minutu duela. Igra TSC se raspala i u 62. minutu, Čodinja je povisio na 3:0. Opet nakon lako oduzete lopte u poslednjoj trećini. Tako da je ostao ovaj rezultat.

Sledeći rival ekipi Jovana Damnjanovića u ovom takmičenju je švajcarski Lugano 7. novembra, takođe kao domaćinu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EVROLIGA: Zvezda bez rešenja za raspucani Real, na -23 u Madridu

Crvena zvezda Meridianbet poražena je u petom kolu Evrolige na gostovanju Real Madridu sa 95:72. Nakon tri uzastopne pobede,...

POVEZANE OBJAVE