Milošević pred Čukarički govorio o rivalu, izostanku Goha, navijačima i zdravstvenom biltenu

Fudbaleri Partizana sutra do 15.55 dočekuju Čukarički 13. kolu Superlige.

Svoja očekivanja pred ovaj susret izneo je trener Partizana Savo Milošević.

Svi smo zdravi, to je za nas najbitnije. Ekipa je dobro trenirala, imamo još neke poslednje dogovore. Ne bih se osvrtao na prethodnu utakmicu, potrudili smo se da iskoristimo ovaj period da korigujemo neke stvari koje su bile evidentne u meču protiv Pazara. Rezultatski to sad nije loše u poslednja tri meča, ali i dalje nismo izašli iz krize igre i delovi su problematični i jako skupo ih plaćamo. Cilj je da probamo da ublažimo padove i delove igre koji nas jako skupo koštaju, rekao je Milošević.

Prokomentarisao je i rivala.

Rezultatski i oni imaju problema, ali Čukarički je jako dobra ekipa. Imaju sve što jednom timu treba, u svim linijama, i iskustvo i kvalitet. Neki igrači su dosta dugo tu, što je jako bitno. Očekujem da Čukarički bude u TOP 4 jer imaju i kvalitet i iskustvo. Ne znam zašto su rezultati šareni, ali kad gledam tim to je sigurno TOP 4 u Srbiji s obzirom na to u kakvom smo i mi u stanju, smatra trener Partizana.

Na tribine se, nakon promena u klubu, vraćaju i navijači.

Za nas je sve u klubu sjajna vest, svima kojima je crno-bela boja u srcu. Pričao sam i pred Pazar o izostanku navijača i kakav efekat negativan ima. Ovo je jedna potpuo drugačija situacija, pa se nadma da će i to biti dodatni stimulans. Domaći teren mora da bude napša velika prednost. Sad nas čeka teži zadatak nego protiv Tekstilca. Čak i bez publike, ali evo sutra ćemo imati veliu podršku navijača i trudićemo se da to iskoristimo. Zaista je fenomenalno da imamo naše navijače na tribinama, bez navijača nema smisla, zadovoljan je Milošević.

Otkrio je i zašto na poslednje dve utakmice u sastavu nije bilo Goha.

To je moja odluka na osnovu onoga što vidim na terenu. Više puta sam rekao igračima, nisam tu da bilo koga precrtam. Ja sam i prethodnu upravu pitao na koga ne računam – rekli su računam na sve. Okej, onda su oni tu da sami sebe precrtaju. Svako od njih ima šansu da sebe dokaže ili da sebe precrta. Ko hoće i može taj je tu, objasno je Milošević.

Sa druge strane, blista Ibrahim Zubairu.

Pored raznih muka vam Bog pošalje nešto. Nije samo Zubairu, ali je on važan zbog njegovih godina i eventualne prodaje. Za nas je najbolji lek prodaja igrača, on je na dobrom putu. On je još mlad, ali može još više i neki ljudi se već raspituju za njega. Imamo još klinaca, biće prostora za sve, poručuje trener crno-belih.

Posebno se Milošević osvrnuo na dvojicu prvotimaca narednog protivnika – Tedića i Cvetkovića.

Ne volim individualno mnogo da pričam, pogotovo o mladim igračma. To je proces da od supertalentovane dece dođemo do toga da su nosioci. Nije mi iznenađenje, Čukarički se godinama odlično bavi mlađim selekcijama. Imaju i sada jednog od mojih omiljenih špiceva, Tedića, koji je sada na klupi. Voleo bih da Cvetković ne doživi njegovu sudbinu. Prerano ih pustimo i prodamo, a da nisu završeni. Ja se nadam da će Cvetković nastaviti da napreduje i skuplja iskustvo, rekao je Milošević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Savo Milošević iznenađen odlaskom Ilijeva, prokomentarisao i svoj status

Velike promene koje se dešavaju u Partizanu nastavljene su danas, pošto se klub razišao sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim....

POVEZANE OBJAVE