SELIDBA U PIONIR: Partizan u problemu sa sezoncima, Zvezdi nešto lakši zadatak

Partizan i Crvena zvezda će naredne duele morati da igraju van Beogradske Arene u okviru Evrolige. Razlog je teniski turnir koji se organizuje u najvećoj beogradskoj dvorani.

Oba tima će igrati u dvorani Aleksandar Nikolić. Partizan će igrati protiv Monaka, dok Crvena zvezda protiv Panatinaikosa i Albe.

Pometnju u kalendaru nam je napravio teniski turnir. Pokušali smo da pomerimo, nešto smo i spasili, ali Partizan će morati jednu utakmicu da igra u Pioniru. Meč protiv Monaka se igra 30. novembra uveče, ali dva teniska terena moraju da se postave u Areni već 28. To je veliki posao. Zvezda je u još većem problemu jer će dve utakmice Evrolige igrati u Pioniru. Posle ovoga neće biti nikakvih problema do kraja sezone. Oba kluba će igrati u Areni. Iako imamo koncerte, sve smo uklopili, rekao je direktor Arene Goran Grbović.

Partizan će biti u većem organizacionom problemu s obzirom da su zvanično obajavili da su prodali 16 hiljada sezonskih ulaznica, dok Crvena zvezda 10 hiljada. Crveno-beli su u ponudi i predvideli selidbe u popularni Pionir, kao što su radili i prošle sezone u ABA ligi, pa tako sezonske karte za sektor 400 ne predviđaju garantovana mesta beogradskom hramu košarke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ljajić otkrio konkretna dugovanja Partizana: Zvezda nam uzima petliće i pionire

Nova uprava fudbalskog kluba Partizan preuzela je težak posao kako bi pkušala da crno-bele izvadi iz finansijskog i sportskog...

POVEZANE OBJAVE